Хотел ресторант Вълчицата

„Долината на Вълчицата”

Намира се в Източни Родопи в гр. Маджарово, Хасковска област. Градче, построено в кратер на вулкан, известно с божествената река Арда и вече нефункциониращи минни галерии. Местоположението на „Вълчицата” е на самия център, с уникална природна гледка към планини и скали. Гостите могат да се насладят на сутрешното си кафе с панорамна магическа гледка към огромните скали, като пазители и воини, невероятната богата растителност и птичия песнопой. „Вълчицата” е създадена за ценители на флора и фауна, за хора, търсещи максимален релакс и пълно спокойствие. Къщата е двуетажна масивна сграда, реставрирана изцяло, но със запазена външна визия - скъп спомен от едновремешното минно градче.

Разположение

На разположение на гостите са 8 двойни стаи с отделни санитарни възли и 4 апартамента с по две спални, баня и тоалетна.

Стаите са обзаведени и оборудвани с всички необходими инвентари за максимален комфорт на гостите - големи телевизори с плоски екрани, мощни климатици, удобни легла с качествени матраци, мебели от висококачествено естествено дърво, картини от видни художници, кабелни канали, интернет връзка и пълно хотелиерско оборудване и обзавеждане. Всички стаи в къщата са със самостоятелна баня и душ. Дизайнът и интериора на обекта придават домашен уют и топлина. Стаите са за непушачи, къщата за гости предлага определени зони за пушене.

Хотел ресторант Вълчицата
Хотел ресторант Вълчицата

Двор и градина

Къща за гости „Долината на Вълчицата” разполага с голяма градина и механа, с барбекю, където гостите могат да се усамотят, ако желаят и да се насладят на прекрасната обстановка. Градината придава полъх на зелен свят, с богато разнообразие на цветя и дръвчета.

В градината има и зоокът/зооградина, където подскачат волно зайчета, морски свинчета и други видове животинчета, дотолкова свикнали с хора, че се хранят от ръцете на любящите гости на къщата.